Domů Pre skupiny

Prenájom lodí Chorvátsko

Ste športová skupina alebo firemní kolegovia? Vyskúšajte prenájom lode v Chorvátsku. Prenajmite si celú loď aj s jej personálom, ktorý sa o vás počas týždňovej okružnej plavby skvele postará. Kapacita lodí je cca 20-40 osôb. Pomôžeme vám zostaviť itinerár plavby. Ak chcete spoznávať krásy Chorvátska na bicykli, toto je ten najlepší spôsob, ako spojiť šport, poznanie a odpočinok. Na takúto dovolenku len tak nezabudnete!

Pronájem cykloloď Chorvatsko

Kedy loď zarezervovať?

Pokiaľ o prenájme lode v Chorvátsku uvažujete, s rezerváciou lode neváhajte. Lode pre skupiny na nasledujúci rok je potreba zarezervovať najneskôr už na jeseň, príp. do konca roka. Dostupnosť lodí na Jadrane je obmedzená a rovnaký nápad ako vy, má aj mnoho iných európskych klientov!

Záleží tiež na požadovanom termíne plavby. Viac času máte v prípade, že plavbu chcete uskutočniť na prelome apríla a mája, či septembra a októbra. Všetky mesiace medzi tým sú veľmi vyťažené a môže sa stať, že loď bude ťažké dohodnúť aj viac ako rok vopred.

Urobíme všetko pre to, aby sme vám vyšli vo vašich požiadavkách ústrety. Čím skôr nám však svoju požiadavku zašlete, tým väčšiu máme šancu pre vás loď v požadovanom termíne zohnať.

Akú kategóriu lode zvoliť?

Pre skupinovú plavbu na lodi si u nás môžete vybrať akúkoľvek kategóriu lodi. Na rozdiel od individuálnych zájazdov/plavieb (kedy si volíte len kategóriu lode a konkrétnu loď budete poznať až pár dní pred vyplávaním) pri skupinových plavbách hovoríme od začiatku spravidla o konkrétnej lodi.

Najviac žiadaná je medzi skupinami kategória lodí Traditional En Suite.

Menej náročným klientom, najmä športovým či mladým skupinám, odporúčame kategóriu Traditional.

Drahšie, avšak zaručujúce vyšší komfort, sú lode kategórie Premium a Premium Superior.

Koľko to stojí?

Tu uvádzame príklady prenájmu lodí v uplynulých sezónach:

Príklad kalkulácie 1:

Trasa: Akákoľvek trasa Split–Split
Termín: 30.4.–7.5.2022
Počet nocí: 7 (sobota–sobota)
Kategória lode: Premium
Názov lode: Leonardo
Max. kapacita lode: 30
Min. počet platiacich osob: 24
Cena za 24 osôb (vr. polpenzie): 440 000 Kč
Cena za osobu nad 24 osôb: 17 800 Kč
Cena na osobu pri max. využití kapacity lode: 14 000 Kč
Cena zahŕňa: Ubytovanie v kajutách na lodi kategórie Premium (v kajutách je sprcha, wc, klimatizácia, trezor, fén, skrinky na uloženie osobných vecí), WIFI na lodi, palivo na 4–5 hodiny jazdy/deň, 7x polpenzia pre účastníkov (7x bufetové raňajky a trojchodový obed, 1x kapitánska večera), 2 uteráky/osobu - výmena uprostred týždňa spolu s obliečkami, pomoc pri manipulácii s batožinou na lodi, denné upratovanie kajút, pitná voda v bareli na lodi, prípitok na privítanie, popoludňajší čaj/káva, ochutnávka olivového oleja a vína na lodi.
Cena nezahŕňa: Doprava do Chorvátska, parkovanie, prístavné poplatky (60 EUR/osobu/týždeň - platí sa na mieste kapitánovi lode), pri cykloplavbách tiež poplatok za pomoc pri manipulácii s bicyklami na lodi (10 EUR/osobu/týždeň - platí sa na mieste kapitánovi lode ), vstupné (do národných parkov, atrakcií a pod.), profesionálny sprievodca na lodi, prenájom bicyklov, nápoje na lodi - na loď je zakázané nosiť vlastné alkoholické a nealkoholické nápoje (toto je pravidlo zahraničného partnera).

  Príklad kalkulácie 2:

Trasa: Jakákoli trasa Split–Split
Termín: 4.6.–11.6.2022
Počet nocí: 7 (sobota–sobota)
Kategória lode: Traditional En Suite
Názov lode: Viktorija
Max. kapacita lode: 32
Min. počet platiacich osôb: 26
Cena za 26 osôb (vr. polpenzie): 447 000 Kč
Cena za osobu nad 26 osôb: 18 300 Kč
Cena na osobu pri max. využití kapacity lode: 13 968 Kč
Cena zahŕňa: Ubytovanie v kajutách na lodi kategórie Traditional En Suite (lôžka v kajutách sú najčastejšie poschodové, v kajutách je sprcha, wc, klimatizácia), WIFI na lodi, palivo na 4 hodiny jazdy/deň, 7x polpenzia pre účastníkov (kontinentálne raňajky, trojchodový obed ), 2 uteráky/osobu/týždeň, pitná voda v bareli na lodi.
Cena nezahŕňa: Doprava do Chorvátska, parkovanie, prístavné poplatky (60 EUR/osobu/týždeň - platí sa až na mieste kapitánovi lode), pri cykloplavbách tiež poplatok za pomoc pri manipulácii s bicyklami na lodi (10 EUR/osobu/týždeň - platí sa na mieste kapitánovi lodi), vstupné (do národných parkov, atrakcií a pod.), profesionálny sprievodca na lodi, prenájom bicyklov, nápoje na lodi - na loď je zakázané nosiť vlastné alkoholické a nealkoholické nápoje (toto je pravidlo zahraničného partnera).

Príklad kalkulácie 3:

Trasa: Akákoľvek trasa Opatija–Opatija
Termín: 20.6.–27.6.2020
Počet nocí: 7 (sobota–sobota)
Kategória lode: Traditional En Suite
Názov lode: Dalmatinka
Max. kapacita lode: 27
Min. počet platiacich osôb: 16
Cena za 24 osôb (vr. polpenzie): 295 000 Kč
Cena za osobu nad 24 osôb: 15 500 Kč
Cena na osobu pri max. využití kapacity lode: 10 926 Kč
Cena zahŕňa: Ubytovanie v kajutách na lodi kategórie Traditional En Suite (lôžka v kajutách sú najčastejšie poschodové, v kajutách je sprcha, wc, klimatizácia), WIFI na lodi, palivo na 4 hodiny jazdy/deň, 7x polpenzia pre účastníkov (kontinentálne raňajky, trojchodový obed) , 2 uteráky/osobu/týždeň, pitná voda v bareli na lodi.
Cena nezahŕňa: Doprava do Chorvátska, parkovanie, prístavné poplatky (40 EUR/osobu/týždeň - platí sa až na mieste kapitánovi lode), pri cykloplavbách tiež poplatok za pomoc pri manipulácii s bicyklami na lodi (10 EUR/osobu/týždeň - platí sa na mieste kapitánovi lodi), vstupné (do národných parkov, atrakcií a pod.), profesionálny sprievodca na lodi, prenájom bicyklov, nápoje na lodi - na loď je zakázané nosiť vlastné alkoholické a nealkoholické nápoje (toto je pravidlo zahraničného partnera).

Príplatky

Možnosť prenajatia bicykla za príplatok 105 €/týždeň alebo elektrobicykla za príplatok 165 €/týždeň (platí sa vopred).

Pre skupinové platby - možnosť najať si profesionálneho cyklosprievodcu za príplatok 180 €/deň (platí sa vopred).

Využite zamestnanecké benefity na dovolenku na lodi

Na úhradu dovolenky na lodi môžete využiť aj zamestnanecké benefitné programy UpBenefia od spoločnosti Up Déjeuner. Ako uhradiť dovolenku cez benefity